T +31 53 303 30 00

Camiel Koster

Heeft u juridische hulp nodig?

a

Advocaat

Camiel is in 2003 afgestudeerd in Civiel recht en Europees Recht aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens zijn studie heeft hij deelgenomen aan een uitwisselingsprogramma van zes maanden en heeft hij gedurende die tijd op de University of East London gezeten.

 

Voordat hij in 2010 naar Sint-Maarten verhuisde, werkte Camiel ruim drie jaar als advocaat bij een advocatenkantoor in Utrecht, waar hij zich bezighield met arbeidsrecht, vastgoed en het burgerlijk recht.

 

Op 1 maart 2010 is Camiel Koster bij BZSE gaan werken en sinds 1 januari 2017 is hij partner bij BZSE. Zijn praktijk bestaat voor een substantieel deel uit procederen, voornamelijk in arbeidszaken, onroerend goed, timesharing en in het verbintenissenrecht. In de afgelopen 12 jaar bij BZSE heeft Camiel geadviseerd en geprocedeerd over arbeidsrechtelijke zaken bij grote herstructureringen en overnames. In overige zaken procedeert Camiel ook tegen overheidsinstanties. Een aantal opmerkelijke zaken hadden betrekking op het zogenaamde Tegenprestatiebeleid en de 1% licentievergoeding.