T +31 53 303 30 00

a

Vestiging Baden-Württemberg

Baden-Württemberg

Tobias Vels

Tobias Vels, TLC Of Counsel in Baden-Württemberg, te Duitsland.

 

Tobias is partner bij RBB & Partner. RBB & Partner is in 1934 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste advocatenkantoren in de provincie. Het kantoor telt vier locaties, waaronder in Baden-Württemberg. Het kantoor biedt juridische diensten aan in onder andere IT en data-protectie, persoon- en familierecht, bouw en het strafrecht.

 

T +31 53 303 30 00
E-mail: info@tlcadvocaten.nl
a

Werkwijze

Als u een juridische vraag heeft of bijstand wenst in Duitsland kunt u contact opnemen met ons kantoor in Enschede of gebruik maken van ons contactformulier.

 

Wij streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur contact met u op te nemen voor het maken van een eerste inschatting. Indien noodzakelijk zullen wij de zaak bespreken met onze advocaat in Duitsland voor het maken van een inschatting van de haalbaarheid en de kosten.

 

Na uw akkoord komt er een overeenkomst tot stand met TLC Advocaten naar Nederlands recht. In voorkomende gevallen zullen wij een voorschot vragen voor dekking van de kosten. Ons kantoor is telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur CET.

TLC Advocaten

Hengelosestraat 98

7514 AK Enschede

T +31 53 303 30 00

E-mail: info@tlcadvocaten.nl

Neem contact met ons op