T +31 53 303 30 00

Elina Paraskevopoulou

Heeft u juridische hulp nodig?

a

Advocaat

Elina Paraskevopoulou is sinds 2004 advocaat te Athene en behandelt zaken die aanhangig zijn of worden gemaakt bij het Gerechtshof. Zij adviseert Griekse en internationale ondernemingen en juridische entiteiten bij het plannen en structureren van hun zakelijke transacties c.q. overdrachten. Elina heeft gestudeerd aan de universiteit van Athene en heeft een LLM (Master of Laws) in Europees en international ondernemingsrecht.

 

In voorkomende gevallen werkt Elina als Of Counsel advocaat bij TLC Advocaten te Enschede.

 

Elina is gespecialiseerd in onroerend goed, erfrecht, burgerlijk recht, procesrecht, vennootschaps- en handelsrecht.

 

Zij heeft een uitgebreide ervaring in onroerend goed, het adviseren van lokale en internationale cliënten en bij zakelijke overdrachten variërend van kleine appartementen tot grote hotelcomplexen. Haar advocatenkantoor heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van juridisch advies bij onroerend goed. Door haar professionele werk en ervaring wordt Elina meermaals gevraagd als gastspreker en werkte zij samen met start-ups en ondernemers.

 

Ze is afgestudeerd aan de Athens University Law School en heeft een LLM (Master of Laws) in Europees en internationaal ondernemingsrecht van de Ludwig – Maximilians University of Munich (LLM.Eur).

 

Daarnaast is Elina de Griekse vertegenwoordiger en bestuurslid van Galexy international association of lawyers.