T +31 53 303 30 00

a

Vestiging Athene

Athene

Elina_Paraskevopoulou

Elina Paraskevopoulou, TLC Of Counsel in Athene, te Griekenland.

 

Mevr. mr. Paraskevopoulou runt haar eigen kantoor in Athene, onder de naam “PARASKEVOPOULOU & CO”. Het kantoor is opgericht in 1965 door Supreme-Court advocaat Theodoros Paraskevopoulos en hij heeft na verloop van tijd het kantoor overgedragen aan Elina Paraskevopoulou. Het kantoor heeft drie advocaten en twee paralegals in dienst. Het kantoor opereert binnen de volgende rechtsgebieden: goederenrecht, persoon- en familierecht, ondernemingsrecht en in het erfrecht.

 

T +31 53 303 30 00
E-mail: info@tlcadvocaten.nl
a

Werkwijze

Als u een juridische vraag heeft of bijstand wenst in Griekenland kunt u contact opnemen met ons kantoor in Enschede of gebruik maken van ons contactformulier.

 

Wij streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur contact met u op te nemen voor het maken van een eerste inschatting. Indien noodzakelijk zullen wij de zaak bespreken met onze advocate in Griekenland voor het maken van een inschatting van de haalbaarheid en de kosten.

 

Na uw akkoord komt er een overeenkomst tot stand met TLC Advocaten naar Nederlands recht. In voorkomende gevallen zullen wij een voorschot vragen voor dekking van de kosten. Ons kantoor is telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur CET.

TLC Advocaten

Hengelosestraat 98

7514 AK Enschede

T +31 53 303 30 00

E-mail: info@tlcadvocaten.nl

Neem contact met ons op