T +31 53 303 30 00

Jolanda Vreugdenhil

Heeft u juridische hulp nodig?

Partner & Advocaat

Mr. Jolanda Vreugdenhil is vanaf 2008 werkzaam in de advocatuur. Tijdens haar studie – die ze in de avonduren volgde aan de Rijksuniversiteit Groningen – werkte ze als juridisch secretaresse, faillissementsmedewerker en juridisch medewerker. Omdat ze alle aspecten van het vak goed kent kan ze snel en adequaat werken. Jolanda is de juridische vraagbaak voor ondernemers; betrokken, nuchter en ‘to the point’. Ze stuurt bij voorkeur op praktische oplossingen. Zit er in goed overleg geen passende oplossing in, dan procedeert ze ook graag. Alles om de ondernemer te faciliteren en de ruimte te geven om te ondernemen.

 

Curator

De rechtbank Overijssel benoemt Jolanda regelmatig tot faillissementscurator en ze heeft zich gespecialiseerd in de nieuwe WHOA wetgeving. Haar kennis van het insolventierecht helpt haar om ook buiten faillissement ondernemers goed te kunnen adviseren. Of het nu gaat om een herstructurering, doorstart of om het verkrijgen van zekerheden om die situaties juist te voorkomen, Jolanda helpt je graag verder.

 

Vechtdal

Jolanda woont en werkt in het Vechtdal en is de drijvende kracht achter de vestiging van TLC Advocaten in Noord-Oost Overijssel. Vanuit de vestiging Hardenberg (www.tlcadvocatenhardenberg.nl) is Jolanda dichtbij de ondernemers in de kernen van Balkbrug, Dalfsen, Dedemsvaart, Hardenberg en Ommen.

 

Voormalige functies

KienhuisHoving Advocaten en Notarissen;

Heuzeveldt Advocaten;

Schuldink Advocaten;

Dommerholt Advocaten;

Lid MR CBS De Marsweijde;

Bestuurslid VVD Vechtdal.

 

Rechtsgebiedenregister

Jolanda Vreugdenhil heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 

  • Huurrecht – bedrijfsruimte en woonruimte
  • Insolventierecht – faillissement
  • Ondernemingsrecht – bestuurdersaansprakelijkheid, fusies en overnames en vennootschappen
  • Verbintenissenrecht

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.