T +31 53 303 30 00

Marianne van der Made

Heeft u juridische hulp nodig?

a

Advocaat

Marianne van der Made werkt als advocaat en partner bij Van der Made Advocatuur te Gorinchem.

 

In voorkomende gevallen werkt Marianne van der Made als Of Counsel advocaat bij TLC Advocaten te Enschede.

 

Marianne studeerde rechten aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie was Marianne actief als bestuurslid van de Studievereniging Ad Informandum, werkte zij als vrijwilliger bij het Klachtenbureau Justitie Optreden en werkte zij als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor. Marianne heeft enige tijd rechten gestudeerd aan de Universiteit van Warwick (Verenigd Koninkrijk) en heeft hierbij kennis opgedaan van het Engelse recht.

 

Na haar studie heeft Marianne voor de advocatuur gekozen. Zij is sinds 2005 werkzaam als advocaat. Marianne heeft haar eigen kantoor in de regio Rotterdam en werkt daarnaast als of counsel advocaat voor TLC Advocaten

 

Marianne is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het aansprakelijkheidsrecht. Marianne staat cliënten o.a. bij in arbeidsongevallen, beroepsziekten, medische aansprakelijkheid, medisch tuchtrecht, verkeersongevallen, productaansprakelijkheid, onrechtmatige daad en contractuele aansprakelijkheid. Op het gebied van het arbeidsrecht staat zij zowel werknemers als werkgevers bij. Denk hierbij aan ziekte, re-integratie, arbeidsgeschillen, ontslag, ontbinding, reorganisatie etc.

 

Marianne onderscheidt zich door haar gedegen kennis en grondige behandeling van de dossiers en haar directe en persoonlijke aanpak. De client staat hierbij centraal.

 

Voormalige functies:

Klachtenbureau Justitie Optreden

Wout van Veen Advocaten

Bestuurslid Ad Informandum