T +31 53 303 30 00

a

Vestiging Nederlandse Antillen

Nederlandse Antillen

Vestiging Sint Maarten:

Welgelegen road 29, Cay Hill P.O. Box 737 St. Maarten

Vestiging Curaçao

Mahaaiweg 7a, Willemstad Curaçao

Camiel Koster

Camiel Koster, TLC Of Counsel in de Nederlandse Antillen.

 

Camiel is partner bij BZSE Attorneys at Law & Tax Lawyers. Het kantoor heeft 12 advocaten in dienst. Het kantoor biedt diensten aan met betrekking tot het burgerlijk recht, denk hierbij aan arbeidsrecht en contractenrecht. Daarnaast biedt het kantoor ook diensten aan op o.a. het gebied van belastingrecht, bestuursrecht en mediation.

 

BZSE heeft het beste voor met haar cliënten en dit uit zich in het feit dat zij open, transparant en onafhankelijk te werk gaan. BZSE heeft twee vestigingen, op Curaçao en op St. Maarten. Daarnaast heeft het kantoor de bevoegdheid te opereren binnen de gehele Nederlandse Antillen.

 

T +31 53 303 30 00
E-mail: info@tlcadvocaten.nl
a

Werkwijze

Als u een juridische vraag heeft of bijstand wenst in de Nederlandse Antillen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Enschede of gebruik maken van ons contactformulier.

 

Wij streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur contact met u op te nemen voor het maken van een eerste inschatting. Indien noodzakelijk zullen wij de zaak bespreken met onze advocaat in de Nederlandse Antillen voor het maken van een inschatting van de haalbaarheid en de kosten.

 

Na uw akkoord komt er een overeenkomst tot stand met TLC Advocaten naar Nederlands recht. In voorkomende gevallen zullen wij een voorschot vragen voor dekking van de kosten. Ons kantoor is telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur CET.

TLC Advocaten

Hengelosestraat 98

7514 AK Enschede

T +31 53 303 30 00

E-mail: info@tlcadvocaten.nl

Neem contact met ons op