T +31 53 303 30 00

a

Vestiging Istanbul

Istanbul

Cagatay_Yilmaz

Cagatay Yilmaz, TLC Of Counsel in Istanbul, te Turkije.

 

Yilmax Law Offices is in 1983 opgericht en is een kantoor gericht op de ondernemer. Het kantoor biedt diensten aan voor verschillende juridische kwesties. Denk aan algemeen ondernemingsrechtelijk gerelateerde zaken, fusies, overnames, bescherming van intellectuele eigendommen, arbeidsrecht, herstructureringen en buitenlandse investeringen. Het kantoor is ook werkzaam binnen specifieke sectoren, te denken valt aan industrie, productie en bijvoorbeeld media.
Het kantoor heeft twee vestigingen in Turkije en het team bestaat uit zeven advocaten die elk gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden.

 

T +31 53 303 30 00
E-mail: info@tlcadvocaten.nl
a

Werkwijze

Als u een juridische vraag heeft of bijstand wenst in Turkije kunt u contact opnemen met ons kantoor in Enschede of gebruik maken van ons contactformulier.

 

Wij streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur contact met u op te nemen voor het maken van een eerste inschatting. Indien noodzakelijk zullen wij de zaak bespreken met onze advocaat in Turkije voor het maken van een inschatting van de haalbaarheid en de kosten.

 

Na uw akkoord komt er een overeenkomst tot stand met TLC Advocaten naar Nederlands recht. In voorkomende gevallen zullen wij een voorschot vragen voor dekking van de kosten. Ons kantoor is telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur CET.

TLC Advocaten

Hengelosestraat 98

7514 AK Enschede

T +31 53 303 30 00

E-mail: info@tlcadvocaten.nl

Neem contact met ons op