T +31 53 303 30 00

a

Ipswich

Sheilah_Cummins

Sheilah Cummins, TLC Of Counsel in Ipswich, te Verenigd Koninkrijk.

 

Sheilah studeerde in 2011 af aan de Universiteit van Wales, College of Cardiff. Sheilah is sinds 2016 in dienst bij Prettys. In voorkomende gevallen werkt Sheilah als Of Counsel advocaat bij TLC Advocaten te Enschede. Sheilah werkt voor werknemers en werkgevers in verschillende bedrijfstakken, maar heeft een bijzondere interesse belang in de kerkelijke sector. Ze adviseert over een reeks controversiële en niet-controversiële arbeidsaangelegenheden en is ook ervaren in het voorbereiden en geven van trainingen en seminars voor klanten over een aantal arbeidsaangelegenheden.

 

T +31 53 303 30 00
E-mail: info@tlcadvocaten.nl

Ipswich

Michael_Booth

Michael Booth, TLC Of Counsel in Ipswich, te Verenigd Koninkrijk.

 

Michael is TLC Of Counsel en werkzaam als advocaat bij Prettys. Prettys is een Engels advocatenkantoor die zowel de ondernemer, als de particulier, juridische ondersteuning biedt. Het kantoor heeft met twee vestigingen, onder andere ook in Londen, meer dan 80 mensen in dienst. Naast Engelse cliënten, behartigen zij ook de belangen van internationale cliënten.
Prettys richt zich met haar diensten onder andere op de aan- en verkoop van ondernemingen, commerciële overeenkomsten, intellectuele eigendommen en andere juridische kwesties die ondernemingsrechtelijk van aard zijn.

 

T +31 53 303 30 00
E-mail: info@tlcadvocaten.nl
a

Werkwijze

Als u een juridische vraag heeft of bijstand wenst in het Verenigd Koninkrijk kunt u contact opnemen met ons kantoor in Enschede of gebruik maken van ons contactformulier.

 

Wij streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur contact met u op te nemen voor het maken van een eerste inschatting. Indien noodzakelijk zullen wij de zaak bespreken met onze advocaat in het Verenigd Koninkrijk voor het maken van een inschatting van de haalbaarheid en de kosten.

 

Na uw akkoord komt er een overeenkomst tot stand met TLC Advocaten naar Nederlands recht. In voorkomende gevallen zullen wij een voorschot vragen voor dekking van de kosten. Ons kantoor is telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur CET.

TLC Advocaten

Hengelosestraat 98

7514 AK Enschede

T +31 53 303 30 00

E-mail: info@tlcadvocaten.nl

Neem contact met ons op