T +31 53 303 30 00

a

Vestiging New York

New York

Carl_Christian_Thier

Carl Christian Thier, TLC Of Counsel in New York, te Verenigde Staten.

 

Carl Christian There is een van de oprichters van Urban Thier Federer, P.A., een internationaal werkend advocatenkantoor gevestigd in New York. Zij zijn gericht op het leveren van juridische diensten aan zowel ondernemers, als aan particulieren.
Het kantoor opereert onder andere in de volgende rechtsgebieden: ondernemingsrecht, letselschade, persoon- en familierecht en internationaal belastingrecht. Daarnaast bemiddelen zij ook bij aankopen van vastgoed.

 

T +31 53 303 30 00
E-mail: info@tlcadvocaten.nl
a

Werkwijze

Als u een juridische vraag heeft of bijstand wenst in de Verenigde Staten kunt u contact opnemen met ons kantoor in Enschede of gebruik maken van ons contactformulier.

 

Wij streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur contact met u op te nemen voor het maken van een eerste inschatting. Indien noodzakelijk zullen wij de zaak bespreken met onze advocaat in de Verenigde Staten voor het maken van een inschatting van de haalbaarheid en de kosten.

 

Na uw akkoord komt er een overeenkomst tot stand met TLC Advocaten naar Nederlands recht. In voorkomende gevallen zullen wij een voorschot vragen voor dekking van de kosten. Ons kantoor is telefonisch bereikbaar tussen 08.30 uur en 17.00 uur CET.

TLC Advocaten

Hengelosestraat 98

7514 AK Enschede

T +31 53 303 30 00

E-mail: info@tlcadvocaten.nl

Neem contact met ons op