T +31 53 303 30 00

Willeke Krieger

Heeft u juridische hulp nodig?

Partner & Advocaat

Mr. Willeke Krieger heeft rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Na haar studie is zij gestart in de advocatuur. Gedurende haar loopbaan is zij werkzaam geweest in binnen- en buitenland. Zij heeft onder meer in Australië gewoond waar ze een eigen onderneming had in het trainen van paarden, lesgeven en was zij jurylid dressuur. Willeke heeft haar liefde voor paarden en mensen gecombineerd in haar praktijk voor paardencoaching.

 

Op Sint Maarten zette ze haar carrière voort in de advocatuur. Hier heeft zij veel internationale kwesties behandeld op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht, familierecht en letselschaderecht. In Nederland heeft zij haar internationale praktijk voorgezet bij TLC Advocaten Enschede. Zij houdt zich zowel lokaal als internationaal bezig op het gebied van arbeidsrecht, letselschaderecht en hippisch recht. Lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht en Raad van Toezicht van STODT.

 

Voormalige functies

De Singel Advocaten & Fiscalisten;

Phijffer Advocaten;

Bermon Law Office & Legislation;

Wout van Veen Advocaten;

Lid Raad van Toezicht GGZon;

Lid Raad van Toezicht Bibliotheek Hengelo;

 

Rechtsgebiedenregister

Willeke Krieger heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 

  • Arbeidsrecht en internationaal arbeidsrecht
  • Letselschaderecht

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.